Z

Incarcare Freon

Bucuresti si Ilfov

Z

Revizie Aer Conditionat

In cel mai scurt timp

Z

Montaj aer conditionat

De la 300 de lei

Z

Igienizare Aer Conditionat

Pret de la 150 lei

 Igienizare aer conditionat Bucuresti

Procesul de igienizare aer conditionat este unul foarte important pentru aparatul dvs. O data cu trecerea timpului, pe suprafata filtrelor dar si a turbinei, se acumuleaza foarte mult praf.Au fost cazuri in care am intalnit ca turbine aparatului si vaporizatorul acestuia sa fie imbacsite de mucegai. Se intampla ca in contact cu alte reziduri pe care le atrage aparatul din aer se se creaeze un mediu prielnic dezvoltarii foarte multor bacterii dar si a mucegaiului. Din acest motiv, aparatul de aer conditionat ne trage un semnal de alarma ca are nevoie de igienizare aer conditionat. Cum si cand se intampla asta? In primul rand aparatul emana un miros foarte urat atunci cand este pus in functiune in primele 2-10 minute.

Alte semnale sunt:

-Scurgeri de apa in casa prin carcasa lui sau pe pe perete,

-Apa nu se mai evacueaza afara si toata se elimina in interior.

-Aparatul nu mai raceste la capacitate maxima sau nu mai raceste deloc.

Pentru a preveni aceste disfunctionalitati ce pot aparea la aparatul dvs este indicat sa faceti igienizare aer conditionat cel putin o data pe an. Recomandarea noastra este sa faceti igienizare aer conditionat inainte de sezonul cald pentru ca va urma o perioada indelungata de folosinta.El va recircula foarte mult aer si in acelasi timp va acumula si foarte mult praf si impuritati, Daca noi nu am facut aceasta igienizare anuala, el va functiona din ce in ce mai greu si o parte din componentele lui vor ceda. Daca vom tine conta de indicatiile specilistilor,iIn acest fel veti pregati aparatul pentru un ciclu de utilizare continuu fara posibile neplaceri.

Tehnicienii nostri folosesc solutii profesionale in procesul de igienizare aer conditionat pentru a va asigura un serviciu de cea mai buna calitate. Un client multumit este un client castigat pe termen lung. De aceea, noi punem mare pret pe serviciile pe care le oferim astfel incat clientii care apleaza la noi sa fie pe deplin multumiti. In fiecare an primim noi recomadari de la clientii existenti si asta ne intareste si mai mult dorinta de a fi 100% profi in acest domeniu.

error: Content is protected !!