Z

Incarcare Freon

Bucuresti si Ilfov

Z

Revizie Aer Conditionat

In cel mai scurt timp

Z

Montaj aer conditionat

De la 300 de lei

Z

Igienizare Aer Conditionat

Pret de la 150 lei

 Incarcare Freon Aer Conditionat Bucuresti

Verificarea unei instalatii de aer conditionat este elementara.Ea ar trebui sa se faca o data la cel mult 2 ani.

Nota: Putem efectua incarcare freon aer conditionat indiferent de anotimp si indiferent de zona unde locuiti in Bucuresti la acelasi pret.Nu percepem taxe de deplasare in Bucuresti si Ilfov daca reparatia este efectuata in ziua respectiva.

Incarcare Freon Aer conditionat Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6- Ilfov 

Atunci cand tehnicianul frigotehnist constata ca sunt neregului acesta va comunica clientului cea mai buna varianta de reparatie sau inlocuire piese componente. In cazul in care se constata ca pe instalatia de racire s-a format un por sau o fisura, intreaga instalatie este in pericol de a pierde freonul sau de contaminare cu acizi.

Incarcare Freon Aer Conditionat Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6

Echipele noastre sunt instruite ca sa verifice si sa detecteze locul exact in 2 pasi. Primul pas este acela de a verifica daca instalatia nu este compromisa 100% si se poate incerca o reparatie.Apoi se trece la introducerea de agent frigorific amestecat cu o substanta de contrast miscibila care sa ne arate pe unde sunt pozitionate locurile afectate de pori sau mici fisuri. Dupa acest pas puteti sa folositi aparatul de aer conditionat o perioada de timp in regim normal de racire.

Incarcare Freon Aer Conditionat Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6

Daca  se intampla ca  aparatul de aer conditionat  sa nu mai aiba  randament si sa nu mai raceasca  suficient este recomandat sa ne sunati O echipa din cadrul firmei noastre se va deplasa la dvs in vederea stabilirii cu exactitate a locului prin care se pierde freonul. Dupa aceasta verificare se intocmeste un deviz de reparatie care cuprinde materialele necesare reparatiei, costul manoperei , costul agentului frigorific. Daca primim unda verde, reparatia se poate face pe loc in ziua respectiva.

Dupa ce reparatia a fost efectuata veti primi o garantie de 12 luni prntru lucrare. Ne rezervam dreptul de a repara sau nu, anumite instalatii de climatizare in functie de gradul de uzura .Daca o instalatie de aer conditionat a pierdut freonul in mod normal , atunci va putem efectua procesul de incarcare freon aer conditionat indiferent de ce agent de racire are instalatia.Noi efectuam acest proces de incarcare cu freon cu ajutorul manometrelor de la firma Rothemberger, care este printre cele mai bune firme de pe piata in domeniul instlatiilor. In acest fel, lucrare de completare sau incarcare complete cu freon va fi corecta si nu vor exista abateri de nici un fel. Incarcare cu agent de racire ( freon ) se face la cantitate cu agentul corespunzator aparatului dvs. Nu facem greseli de nici un fel in legatura cu acest aspect deoarece ar exista riscul de a se defecta aparatul imediat! Va asteptam cu drag sa ne sunati la numarul nostru de telefon pentru a stabili o programare.

error: Content is protected !!