Z

Incarcare Freon

Bucuresti si Ilfov

Z

Revizie Aer Conditionat

In cel mai scurt timp

Z

Montaj aer conditionat

De la 300 de lei

Z

Igienizare Aer Conditionat

Pret de la 150 lei

 Revizie Aer Conditionat Bucuresti

Pentru a va bucura de performantele aparatului dvs. pe o perioada cat mai mare de timp este foarte important sa ii acordati atentie sporita. Cum puteti face acest lucru ? Apelanad la serviciile noastre de revizie aer conditionat. Echipele noastre sunt gata sa ajunga la dvs. in cel mai scurt timp indiferent de locatia in care se afla aparatul, atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Avem cele mai bune echipamente de revizie ce se ridica la cele mai inalte standarde. Apelati la noi si nu veti regreta!

 

Revizie aer conditionat Bucuresti

Cu o experienta de peste 6 ani in acest domeniu, tehnicienii nostri sunt pregatiti pentru orice problema ar intampina aparatul dvs. Recomandam cu drag tuturor clientilor carora le trecem pragul sa faca in fiecare an revizia aerului conditionat pentru a elimina din timp eventualele probleme ale aparatului de aer climatizare . Nimeni nu si-ar dori sa I se strice aparatul chiar atunci cand afara este o caldura insuportabila si o gura de aer rece este tot ce te face fericit. Lasati-ne pe noi sa va facem fericiti prin a ne ocupa din timp de revizie aer conditionat la domiciliu si toate problemele dumneavoastra vor disparea.

In ce consta serviciul de revizie aer conditionat ?

 – Verificarea completa de functionare a tuturor componentelor ansamblului frigorific
 – Curatarea si igienizarea completa a aparatului de aer conditionat
 – Verificarea presiunii agentului frigorific si completarea dupa caz cu freon contra cost.

Asa cum am mentionat si mai sus, atat recomandarea noastra, dar si a producatorilor de aparate de aer conditionat este aceeasi. Si anume , sa faceti revizia aerului conditionat cel putin o data pe an! Ideal ar fi ca inainte de a incepe sa utilizati constant pe rece sau pe cald aparatul de aer conditionat.Revizia este foarte importanta deoarece face diferenta intre a plati o suma modica pentru aceasta sau a plati o suma enorma pentru o reparatie aparuta in urma neglijentei noastre.Avem scule profesionale de la firma Rothenberger si putem spune ca verificarea, igienizarea si revizia aerului conditionat sunt facute corect si in siguranta.

error: Content is protected !!